Fiskars Village Bike Expo La 4.5.2024 11-18

Kevään monipuolisin ja suurin fillaritapahtuma järjestetään upeassa Fiskarsin Ruukissa ja Fiskars Village Trail Centerin reiteillä la 4.5.2024 klo 11-18.

Tervetuloa kevään kohokohtaan – Fiskarsin suurin pyöräilytapahtuma!

Olemme iloisia voidessamme kutsua teidät osallistumaan kevään monipuolisimpaan ja suurimpaan pyöräilytapahtumaan, joka järjestetään Fiskarsin Ruukissa ja Fiskars Village Trail Centerin maastoissa lauantaina 4.5.2024 klo 11-18. Tämä tapahtuma tarjoaa jokaiselle jotakin – oli kyse sitten maastopyöräilystä, kaupunkiajosta tai vain rennosta pyöräretkestä historiallisessa ympäristössä.

Tenways sähköpyörät esittelyssä

Tule tutustumaan uusimpiin Tenways-sähköpyöriin, jotka ovat tunnettuja niiden innovatiivisesta teknologiasta, kestävyydestä ja tyylikkäästä muotoilusta. Meidät löydätte tapahtuma-alueelta, missä asiantuntijamme ovat paikalla esittelemässä pyöriämme ja vastaamassa kysymyksiinne. Olipa mielessäsi sähköpyörän hankinta tai haluat vain kokeilla, miltä tulevaisuuden pyöräily tuntuu, olet lämpimästi tervetullut koeajamaan ja ihastumaan.

Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta kokea pyöräilyn ilo upeissa Fiskarsin maisemissa. Merkitse päivämäärä kalenteriisi ja tule viettämään unohtumaton päivä kanssamme!

Nähdään Fiskarsissa!

Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä.

Lahjakortti