Pyörällä työmatkalle: Tutustu työsuhdepyöräilyn mahdollisuuksiin

Työsuhdepyöräilyn suosio kasvaa kevään lähestyessä, tarjoten työntekijöille terveellisen ja ympäristöystävällisen tavan matkustaa töihin. Työsuhdepyöräilyn hyödyt ovat merkittäviä: se lisää fyysistä aktiivisuutta, vähentää liikenteen päästöjä ja tarjoaa verovapaan edun. Sähköpyörät, kuten Tenwaysin mallit, tekevät työmatkapyöräilystä entistä houkuttelevampaa, sillä ne yhdistävät mukavuuden ja suorituskyvyn.

Työsuhdepyöräetu on innovatiivinen tapa edistää terveellistä ja ympäristöystävällistä liikkumista työmatkoilla. Tämä verovapaa etu, joka voi nousta jopa 1200 euroon vuodessa, tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden hankkia sähköpyörän tai polkupyörän edullisesti, kannustaen aktiivisempaan elämäntapaan ja tarjoten samalla taloudellista säästöä.

Meidän valikoimastamme löydät laajan kirjon työsuhdepyöriä, jotka sopivat niin kaupunkiajoon kuin pidemmillekin työmatkoille. Yhteistyökumppaneidemme – GoByBike, ePassiBike, Etufillari, Suomen Työsuhdepyörä, FleetBike, Vapaus ja Smartum – kautta tarjoamme joustavia vaihtoehtoja työsuhdepyörän hankintaan. Jos yritykselläsi ei ole vielä sopimusta näiden yhtiöiden kanssa, tarjoamme myös mahdollisuuden hankkia pyörän suoraan Nordea Leasing Rahoituksen kautta.

Työsuhdepyöräilyn monet edut ovat kiistattomat. Se ei ainoastaan paranna fyysistä kuntoa ja mielenterveyttä, vaan myös vähentää liikenneruuhkia ja päästöjä, edistäen näin kestävää kehitystä. Lisäksi, työsuhdepyörä on käytettävissä vapaa-ajalla, mikä lisää sen arvoa työntekijöille.

Valitsemalla työsuhdepyörän, työntekijät saavat käyttöönsä laadukkaan ja luotettavan kulkuneuvon, joka on vakuutettu koko vuokrakauden ajan. Heillä on myös mahdollisuus lunastaa pyörä itselleen edulliseen hintaan sopimuskauden päätteeksi. Työsuhdepyöräedun tuoma säästö verrattuna pyörän hankkimiseen ilman etua on huomattava, jopa 20-35%.

Hankintaprosessi on yksinkertainen: kun työnantaja on hyväksynyt työsuhdepyörän hankinnan ja valinnut sopivan leasing-palveluntarjoajan, työntekijä voi valita haluamansa pyörän meidän laajasta valikoimastamme. Autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan työsuhdepyörän.

Työsuhdepyöräily on kätevä ja edullinen tapa edistää työhyvinvointia. Se tarjoaa työntekijöille vapauden ja joustavuuden valita, miten he haluavat matkustaa töihin, samalla kun se tarjoaa työnantajalle mahdollisuuden näyttää sitoutumistaan työntekijöidensä hyvinvointiin ja ympäristön suojeluun. 

Työsuhdepyöräetu tarjoaa loistavan mahdollisuuden edistää terveellistä ja ympäristöystävällistä liikkumista, säästäen samalla merkittävästi kustannuksissa. TENWAYS CGO800S on erinomainen esimerkki laadukkaasta sähköpyörästä, joka yhdistää suorituskyvyn, mukavuuden ja tyylikkyyden. Sen kevyt rakenne, pitkä toimintasäde ja vähäinen huoltotarve tekevät siitä ihanteellisen valinnan työmatkapyöräilyyn. CGO800S:n vahvuus piilee myös sen ympäristöystävällisyydessä ja taloudellisuudessa, mikä korostaa työsuhdepyöräilyn merkitystä osana kestävää liikkumista.

Lisätietoja työsuhdepyörän tilaamisesta täällä.

Ota meihin yhteyttä käyttämällä Ota Yhteyttä lomaketta, niin voimme omistautua kysymyksiisi ja keskustella niistä sinulle sopivimmalla hetkellä.

Lahjakortti