Tenways - AGO T nyt esittelyssä!

AGO T tarjoaa ensiluokkaista pyöräilyn mukavuutta. Kaunis yhdistelmä premium-komponentteja ja sulavalinjaista muotoilua, sopii kaikille. Järkevä hankinta päivittäisten asioiden hoitamiseen tyylikkäästi.

Tämä malli on suunniteltu kaupunkiajoon, tarjoten mukavan ja tehokkaan kulkuvälineen jokapäiväiseen käyttöön. Varustettu tehokkaalla moottorilla, pitkäkestoisella akulla ja intuitiivisilla hallintalaitteilla, AGO T vie sinut määränpäähäsi vaivattomasti ja tyylikkäästi. Tutustu tulevaisuuden pyöräilyyn yhdessä Tenways AGO T mallin kanssa.


Portaaton vaihteensiirto. Vaihteiden vaihto sujuu yhtä helposti kuin radion nupin kääntäminen, helposti sormenpäilläsi. Vaihteisto on myös erittäin hiljainen ja lisäksi vielä huoltovapaa.

Hiljainen käytössä | Huoltovapaa


Voimansiirrossa Gates hiilikuituhihna. Äärimmäisen luotettava ja ilman huollon tarvetta. Ei ketjun vääntymistä, ei öljyisiä käsiä - vain puhdasta sekä jatkuvaa pyöräilyn iloa! Ei vaadi huoltoa.

Täysin hiljainen | Erittäin kevytVoimakas keskimoottori. Tehokas Bafang M420 - keskimoottori tarjoaa sujuvan, luonnollisen ajokokemuksen. 80Nm maksimivääntö.

Integroitu vääntömomentin anturi | Kaupunkiajoon optimoitu

Helposti irroitettava akku. Tyylikäs, saumattomasti irroitettava akku joka tarjoaa voimaansa jopa 100km matkan. Akun kapasiteetti 504Wh.

Saumattomasti integroitu | Suuri kapasiteettiPremium-kaupunkimukavuutta. Kaunis yhdistelmä laadukkaita komponentteja tyylikkäässä rungossa. Sopii monenlaiseen käyttöön. Hyvä valinta päivittäisten askareiden hoitamiseen ajoitpa sitten työmatkaa tai haluat vain fiilistellä kaupungilla.

Virtaviivainen | Ajaton tyyli


Aja viisaasti. Kytkeydy TENWAYS-sovellukseen reaaliaikaisten ajojesi tallentamiseen ja tilastojen seuraamiseen. Tarkastele menneitä matkojasi ja suorituskykyäsi. Saat haluamasi reittiohjeet suoraan pyöräsi integroidulle LCD-näytölle, mikä mahdollistaa vaivattoman navigoinnin.


Lisätietoja täältä

Tilaa itsellesi TENWAYS - AGO T

Lahjakortti